Via een Automatische incasso:

U kunt ons machtigen jaarlijks of halfjaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven. Bij een machtiging geldt een minimumbedrag van € 25 per jaar. Hiervoor kunt u het contact kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Via Een periodieke gift:

Voordeel van deze optie is dat het gehele bedrag van de periodieke schenking zonder drempel aftrekbaar is van uw fiscale inkomen. Hiervoor dient u vast te leggen u voor een periode van minimaal 5 jaar een vast bedrag per jaar schenkt aan Bureau Clara Wichmann. Afhankelijk van uw situatie kunt u tot 52% inkomstenbelasting terugkrijgen van uw donatie aan de stichting. Lees hier meer over op de website van de Belastingdienst of neem contact met ons op.

Via het nalaten van een legaat:

Het is ook mogelijk dat u de Bureau Clara Wichmann als begunstigde aanwijst in uw testament. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Vragen?

Wij bespreken graag de mogelijkheden persoonlijk met u, zodat u de keuze maakt voor een donatie die bij u past. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij binnenkort  contact met u op.

[contact-form-7 id=”16″ title=”Word donateur”]