Belastingvrij doneren

Via een Automatische incasso:

U kunt ons machtigen jaarlijks of halfjaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven. Bij een machtiging geldt een minimumbedrag van € 25 per jaar. Hiervoor kunt u het contact kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Via Een periodieke gift:

Voordeel van deze optie is dat het gehele bedrag van de periodieke schenking zonder drempel aftrekbaar is van uw fiscale inkomen. Hiervoor dient u vast te leggen u voor een periode van minimaal 5 jaar een vast bedrag per jaar schenkt aan Bureau Clara Wichmann. Afhankelijk van uw situatie kunt u tot 52% inkomstenbelasting terugkrijgen van uw donatie aan de stichting. Lees hier meer over op de website van de Belastingdienst of neem contact met ons op.

Via het nalaten van een legaat:

Het is ook mogelijk dat u de Bureau Clara Wichmann als begunstigde aanwijst in uw testament. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Vragen?

Wij bespreken graag de mogelijkheden persoonlijk met u, zodat u de keuze maakt voor een donatie die bij u past. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij binnenkort  contact met u op.


Geslacht*Ik wil op de hoogte blijven van het nieuws van het proefprocessenfonds Clara Wichmann

Opmerkingen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.