Vandaag is het precies honderd jaar geleden dat Clara Wichmann overleed. Als jurist streed ze voor de hervorming van het strafrecht, gelijke behandeling en het vrouwenkiesrecht. Zij plaveide de weg voor vrouwelijke juristen: ook voor ons en al het werk wat wij als Bureau al meer dan 35 jaar doen. Wij dragen met trots haar naam.

Deze bijzondere dag willen we vieren door stil te staan bij wat we het afgelopen jaar hebben bereikt. We blikken terug op mooie overwinningen en bijzondere acties. Daarnaast willen we ook volle kracht vooruit, samen met jullie. Onze juridische strijd hadden wij niet kunnen voeren zonder de steun van onze donateurs. Dankzij alle donaties kunnen wij onafhankelijk procedures volgen. Het is bijzonder om te merken hoe onze achterban groeit en voelen ons zeer gesteund in ons idealisme. Daarnaast roepen wij op om ons te blijven steunen. Zo kunnen wij, in de voetsporen van Clara Wichmann, ons werk strijdvaardig voortzetten.

Vier jij dit belangrijke moment met ons mee? Doe dan een donatie! 

Wil je liever een legaat of grote (belastingvrije) schenking doen? Neem dan contact op met Femke Zeven (fzeven@clara-wichmann.nl).

Ontzettend bedankt voor je steun namens het hele team van Bureau Clara Wichmann.

Hier vind je een een overzicht van onze hoogtepunten het afgelopen jaar. Je kunt hem hier downloaden als pdf.

Deel dit artikel: